Натуральне Масло з виноградних кісточок, холодного віджиму, 100 мл, Мирослав
- Закінчується
- Код: мир08
49 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Олія з кісточок винограду являє собою рослинна олія, що отримується методом холодного пресування , що дозволяє зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його корисні властивості: цитопротекторну, антиоксидантні та регенерують.Висока біологічна активність олії виноградного зумовлена комплексом біологічно активних речовин-поліненасичених жирних кислот, біофлавоноїдів, а також вітамінів-синергістів), серед яких центральне місце займає представник біофлавоноїдів — олігомерний проантоцианидина — антиоксидант, що перешкоджає переродження клітин.
Основні властивості: потужний природний антиоксидант, посилює дію вітаміну С; знижує рівень холестерину в крові, стимулює обмін речовин; уповільнює процеси старіння, зносу клітинних мембран і самих клітин, а отже, і самого організму в цілому; підвищує стійкість організму до дії радіації та інших шкідливих факторів зовнішнього середовища; володіє антиканцерогенною дією; виявляє явний косметичний ефект по відношенню до шкіри; перешкоджає виникненню тромбів та атеросклеротичних бляшок на стінках судин. Ефективність зв'язування та нейтралізація дій вільних радикалів, що утворюються при впливі іонізуючого випромінювання; застосовується при лікуванні променевої хвороби; має протизапальну і бактерицидну дію. Незамінні жирні кислоти, легко сприймаються шкірою, утримують і відновлюють водощелочной баланс у клітинах, відновлюють природний захисний шар епідермісу; підвищують відсоток вмісту вологи в шкірі, завдяки багатим природним зволожувачів. При впливі высокоактивннх поліфенолів легше проходить процес самоуничтожений уражених раковою пухлиною клітин.
Застосовують при:
- для поліпшення венозної і лімфатичної циркуляції
- зміцнення дрібні судин
-для загоєння виразки шлунку і дванадцятипалої кишки
-для поліпшення жирового обміну
-в кулінарії
-в косметології
Кулінарія
Масло виноградних кісточок починає диміти при високій температурі (близько 216 °C), тому його можна використовувати у високотемпературних методи обробки продуктів. Завдяки чистому і легкому смаку, його часто використовують для заправки салатів та в майонезах, а також як основу для масляних витяжок з часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.
Косметологія
Воно проявляє протизапальну, антисептичну, бактерицидну, регенеруючу, зволожуючу, тонізуючу дію.
Масло виноградних кісточок є хорошим живильним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву і в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру і сприяє розгладженню зморшок. Це масло також використовують для догляду за жирною, проблемною і пористою шкірою. Його застосовують при дерматитах, стрептодермії, вугрової висипки і ущільненнях, а також в якості базисної основи для масажних сумішей при целюліті.
Масло виноградних кісточок є хорошим живильним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву і в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру і сприяє розгладженню зморшок. Це масло також використовують для догляду за жирною, проблемною і пористою шкірою. Його застосовують при дерматитах, стрептодермії, вугрової висипки і ущільненнях, а також в якості базисної основи для масажних сумішей при целюліті.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Мирослав |
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Виноградної кісточки |
Об`єм | 100 мл |
Тип | Нерафінована |
Віджим | Перший холодний |
Користувальницькі характеристики | |
Особливість засобу | Органічне |
Інформація для замовлення
- Ціна: 49 грн