Натуральна олія з виноградних кісточок, холодного пресування, 100 мл, Мирослав
- Немає в наявності
- Код: мир08
49 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Олія з кісточок винограду являє собою олію, одержувану, методом холодного пресування, який дає змогу зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його корисні властивості: цитопротекторні, антиоксидантні та регенерувальні.Висока біологічна активність олії виноградного зумовлена комплексом біологічно активних речовин (поліненасичених жирних кислот, біофлавоноїдів, а також вітамінів-синергістів), серед яких центральне місце посідає представник біофлавоноїдів — олігомірний проантоціанідин — антиоксидант, що перешкоджає переродженню клітин.
Основні властивості: потужний природний антиоксидант; посилює дію вітаміну С; знижує рівень холестерину в крові, стимулює обмін речовин; уповільнює процеси старіння, зносу клітинних мембран і самих клітин, а отже, і самого організму в Загалом; підвищує стійкість організму до впливу радіації та інших шкідливих чинників довкілля; має антиканцерогенну дію; виявляє явний косметичний ефект щодо шкіри; перешкоджає виникненню тромбів і атеросклеротичних бляшок на стінках судин. Ефективність зв'язування й нейтралізація дій вільних радикалів, що утворюються у разі впливу іонізувального випромінювання; застосовується під час лікування променевої хвороби; має протизапальну й бактерицидну дію. Незамінні жирні кислоти, які легко засвоюються шкірою, утримують і відновлюють водолужний баланс у клітинах, відновлюють природний захисний шар епідермісу; підвищують процентний вміст вологи в шкірі, завдяки багатим природним увлажнителям. Під час впливу високоактивних поліфенолів легше проходить процес самознищення уражених раковою пухлиною клітин.
Застосовують у разі:
- для поліпшення венозної та лімфатичної циркуляції
- зміцнення дрібні судин
-для загоєння виразки шлунка та дванадцятипалої кишки
-для поліпшення жирового обміну
-у кулінарії
-в косметології
Кулінарія
Олія виноградних кісточок починає димитися за високої температури (приблизно 216 °C), тому його можна використовувати у високотемпературних методах оброблення продуктів. Завдяки чистому та легкому смаку, його часто використовують для заправляння салатів і в майонезах, а також як основу для олійних витяжок із часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.
Косметологія
Воно проявляє протизапальну, антисептичну, бактерицидну, регенерувальну, зволожувальну, тонізувальну дію.
Олія виноградних кісточок є гарним поживним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву та в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру та сприяє згладжуванню зморщок. Цю олію також використовують для догляду за жирною, проблемною й пористою шкірою. Його застосовують у разі дерматитів, стриптодермії, вугрової висипки та ущільнень, а також як базову основу для масажних сумішей під час целюліту.
Олія виноградних кісточок є гарним поживним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву та в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру та сприяє згладжуванню зморщок. Цю олію також використовують для догляду за жирною, проблемною й пористою шкірою. Його застосовують у разі дерматитів, стриптодермії, вугрової висипки та ущільнень, а також як базову основу для масажних сумішей під час целюліту.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Мирослав |
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Виноградної кісточки |
Об`єм | 100 мл |
Тип | Нерафінована |
Віджим | Перший холодний |
Користувальницькі характеристики | |
Особливість засобу | Органічне |
Інформація для замовлення
- Ціна: 49 ₴